Over ons

Welkom op Lemon Tree Marketing, sinds augustus 2021 trots Google Partner! Ik ben Simon Haijma, oprichter van Lemon Tree Online Marketing (KvK 74928112). Ik ben woonachtig in het mooie Franeker in Friesland. Sinds 2013 ben ik actief in de dynamische Online Marketing branche en ik werk sinds 2016 bij KPN als Search Manager in Amsterdam. Hier ben ik verantwoordelijk voor de SEA strategie binnen KPN/Telfort waarbij innovatie erg belangrijk is. In het kader van deze innovatie; Namens Telfort is mijn Google Ads ‘Doelgroep-case’ genomineerd geweest voor de Dutch Search Awards.

Lemon-tree-Simon-Haijma

Voordat ik actief was bij KPN heb ik ervaring aan de bureaukant opgedaan bij Invest Online (tegenwoordig Happy Idiots) in Apeldoorn. Hier heb ik voor een verscheidenheid aan klanten resultaat behaald. Klanten actief in uiteenlopende branches; van Retail tot Dienstverleners.

Ik vind het in mijn werk prettig kennis te delen en mensen verder te helpen op online marketing gebied. Dit heb ik aan de bureauzijde gedaan als SEA team lead, en doe ik nu door intern SEA-trainingen te geven binnen KPN. Ook heb ik mijn kennis gedeeld via een aantal blogs op Frankwatching en Twinkle Magazine. Ik houd van een persoonlijke en nuchtere aanpak, waarbij jouw input erg belangrijk is! Want jij weet als beste wat er speelt in je bedrijf en je sector. Ik houd van transparantie in mijn werkzaamheden, en zal je dan ook regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

In mijn werkzaamheden als SEA Manager doe ik dagelijks veel ervaring op met een verscheidenheid aan Online marketingkanalen. Kanalen zoals Google Search, Google Shopping, Display, YouTube advertising en Remarketing. In deze kanalen ben ik dan ook Google gecertificeerd. Dit zijn kanalen die kwalitatief verkeer naar de website brengen, waarna ik Conversie Optimalisatie en SEO inzet om de on-page resultaten verder te verbeteren. Om kanalen effectief in te zetten en resultaten goed door te meten maak ik gebruik van een verscheidenheid aan tools (waaronder Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Channable en Datafeedwatch).

Sinds september 2019 ben ik naast mijn werk bij KPN actief als freelancer. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op.

Recente blog berichten