Organisch zichtbaar met SEO

Naast SEA kan SEO (oftewel Search Engine Optimization) je bedrijf helpen beter vindbaar te zijn in Google en Bing zoekresultaten. In tegenstelling tot SEA kun je niet direct hoge posities in Google claimen met SEO. Resultaat laat wat langer op zich wachten en dit kanaal moet dan ook gezien worden als een oplossing op lange termijn. Lemon Tree helpt je hier graag verder mee.

In de basis hangt de organische zichtbaarheid in de zoekresultaten af van verschillende elementen. Zo is het belangrijk om de SEO techniek goed op orde te hebben. We kunnen een technische SEO-analyse opstellen waarin we deze elementen voor je nalopen. Denk hierbij aan zaken zoals website-snelheid, gebruik van interne links, indexatie van webpagina’s en het gebruik van een beveiligde omgeving.

Daarnaast denken we graag mee over de inhoud van de website (content). Maak je gebruik van de juiste zoekwoorden op de website?  Geeft de inhoud van je website antwoord op de zoekintentie van bezoekers? En heb je de juiste pagina’s beschikbaar vanuit doelgroep-perspectief. Is de ervaring op de pagina prettig of heb je elementen op de website die afleiden? Het is namelijk niet alleen belangrijk voor SEO om een goede website-ervaring te bieden, maar ook andere kanalen (zoals SEA en CRO) hebben hier baat bij.

Tenslotte is kwalitatieve linkbuilding een onderdeel binnen SEO dat zorgt voor online autoriteit, en uiteindelijk betere posities (‘organische ranking’) binnen de Google zoekresultaten.

We adviseren je graag over bovenstaande mogelijkheden. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!